نتایج مقالات استفاده از مکمل ال کارنیتین
کارنیتین به طور گسترده ای به عنوان یک مکمل طبیعی برای کاهش وزن استفاده می شود. ال کارنیتین یک ترکیب چهار تایی آمونیوم است که از اسیدهای آمینه لیزین و متیونین ساخته شده است. در سلولهای زنده وظیفه ی آن فرستادن اسیدهای چرب از سیتوسل به میتوکندری در طی مراحل تفکیک چربی (یا چربی های مورد نیاز) برای سوختن است که انرژی آزاد کنند. در بدن، در کبد و کلیه ها تولید شده و در عضلات اسکلتی ، قلب ، مغز و اسپرم ذخیره شده است.
کارنیتین به طور گسترده ای به عنوان یک روش طبیعی برای کاهش وزن استفاده می شود چون قادر است چربی را در سرعت های بسیار بالاتر بسوزاند. همچنین می تواند هوس های شما را کاهش دهد و باعث افزایش انرژی شما در طول ورزش و افزایش متابولیسم در بدن شما گردد. همچنین کارنیتین برای بالا بردن سلامت قلب و در درمان و مدیریت آنژین، آریتمی قلبی و بیماری های دیگر استفاده می شود. همچنین توسط ورزشکاران برای ارتقاء استقامت درورزش ها استفاده می شود.
کمک به فرآیند چربی سوزی
فرمهای مختلفی از کارنیتین نظیر استیل کارنیتین و… وجود دارد که ما در اینجا به آن نوعی که شما به آن نیازمند خواهید بود نگاهی خواهیم انداخت. در این مقاله هر جا با کلمه کارنیتین مواجه شدید منظور همان ” ال کارنیتین تارتریت ” میباشد.
کارنیتین یک چربی سوز قدرتمند میباشد زیرا که این ماده وظیفه انتقال چربیها به درون سلولها را بر عهده دارد تا آنجا به عنوان سوخت مورد استفاده قرار گیرند. با افزایش میزان کارنیتین درون عضلات شما در واقع فرایند چربی سوزی خود را افزایش خواهید داد و به خاطر اینکه بدن شما به طور کارآمدی از چربیها به عنوان سوخت استفاده میکند شما انرژی بیشتری را احساس خواهید کرد. افزایش سطح کارنیتین همچنین باعث افزایش بهبود عملکرد، پاکسازی ماهیچهها از لاکتات و افزایش واکنش هورمونهای آنابولیک میشود.
کارنیتین باعث کاهش چربیهای شکم میشود
چربیهای شکمی یکی از سر سختترین انواع چربیها میباشد و زمانی که شما آنها را به دست آورید؛ سوزاندن آن مشکل میباشد. همچنین باعث بسیاری از مشکلات در شما خواهند شد. هنگامی که شما در ناحیه شکم خود چربی به دست میاورید این امر باعث چرب شدن ارگانهای درونی بدن نظیر کبد، قلب و حتی ماهیچهها نیز میشود. چرب شدن کبد باعث بروز بیماریهای کبدی میشود. افزایش سطح کارنیتین درون بدن با خاصیت چربی سوزی خود باعث از بین رفتن چربیهای شکمی میشود. کارنیتین با تاثیر خود روی تریگلیسیریدها از آنها به عنوان منبع سوخت استفاده کرده و از بروز افزایش کلسترول بدن و تصلب شراین جلوگیری میکند.
مصرف کارنیتین و کمک به تمرین بهتر
در تحقیقاتی مشخص شد که میزان سطح کارنیتین درون بدن میتواند از طریق رژیم غذایی افزایش یابد. هنگامی که سطح کارنیتین درون بدن افزایش یافت بسته به شدت تمرین بدن انرژی بیشتر و عملکرد بهتری را از خود نشان خواهد داد. محققان در آزمایشی به گروهی از ورزشکاران با تجربه رشته سه گانه که در هفته ۳-۵ روز تمرین داشتند ۲ گرم کارنیتین و ۸۰ گرم کربوهیدرات دو بار در روز دادند. بعد از ۲۴ هفته از مصرف این مکمل گروهی که از کارنیتین استفاده کرده بودند عملکرد ورزشی آنها به میزان ۱۱ درصد افزایش یافته بود.
در این آزمایشها برای کاربرد موثر کارنیتین دو نکته بسیار مهم آشکار شد. اول اینکه دوره مصرف کارنیتین برای رسیدن به سطح کافی درون عضلات طولانی میباشد. در این تحقیقات مشخص شد که بعد از سه ماه هیچ تغییری در ورزشکاران ایجاد نشده بود؛ ولی بعد از شش ماه آن ورزش کاران به طور قابل توجهی در عملکرد آنها بهبود حاصل شد. البته نمیتوان یک عدد مشخص برای دوره این مکمل مشخص کرد چون که این مکمل نیز مثل امگا ۳ میتواند در تمام طول عمر یک فرد مورد استفاده قرار گیرد. دوم اینکه کارنیتین بدون همراهی میزان مناسبی از انسولین درون سلولها تجمع نخواهد کرد.
این موضوع اکنون به ما ثابت میکند که چرا در آزمایشات قبلی هر چقدر هم که دوز مصرفی کارنیتین را افزایش میدادند ولی باز هم درون سلولها تجمعی حاصل نمیشد. در این تحقیق کارنیتین همراه کربوهیدرات مصرف شد چون کربوهیدرات باعث آزاد سازی انسولین شده و کمک میکند تا کارنیتین درون سلولها تجمع کند. البته شما باید میزان ترشح انسولین توسط کربوهیدراتها را به طور جدی تحت کنترل داشته باشید. این مساله بسیار مهم میباشد اما این را نیز به یاد داشته باشید که انسولین یک هورمون آنابولیک قدرتمند میباشد در صورتی که میزان مناسبی از آن ترشح شود و سلولها نیز به اندازه کافی قدرت جذب انسولین را داشته باشند.
مصرف کارنیتین با کربوهیدرات تنها یکی از راههای استفاده از کارنیتین میباشد. همانطور که در نکته ۲ نیز مشاهده کردید شما میتوانید از کارنیتین به همراه امگا ۳ نیز استفاده کنید که این گزینه برای افرادی که اولویت اول آنها چربی سوزی میباشد گزینه مناسب تری است.
مصرف ال کارنیتین در کنار امگا ۳ و چربی سوزی بیشتر
برای عملکرد کامل کارنیتین شما باید به مقدار کافی امگا ۳ درون بدن خود داشته باشید. برای اینکه بدن شما به طور کامل کارنیتین را بارگیری کرده و بتواند هر جا نیاز است از آن استفاده کند؛ کارنیتین باید با انسولین همراه شود. در اینجا اسیدهای چرب امگا ۳ وارد این معادله میشوند و این اسیدهای چرب در صورت دریافت مقدار مناسب آن باعث بهبود سلامت تک تک سلولهای موجود در بدن میشوند. سلولهای ما دارای دو لایه چربی میباشد که با توجه به نوع چربی که ما مصرف میکنیم این لایهها نیز شکل میگیرند. اگر این لایهها توسط امگا ۳ تشکیل شوند سلولها دارای سلامت بیشتری خواهند بود و حساسیت آنها نسبت به جذب انسولین بیشتر خواهد شد. حساسیت بیشتر سلولها نسبت به انسولین باعث میشود تا سلولها بیشترین انرژی ممکن تولید شده توسط کارنیتین را جذب کنند.
در اینجا به این خاطر به ارتباط میان کارنیتین و امگا ۳ اشاره کردیم چون شما در صورتی کارایی مناسب کارنیتین را خواهید دید که قبل از آن به مقدار کافی از امگا ۳ استفاده کرده باشید. با استفاده از دوزهای کافی روغن ماهی و ال کارنیتین فرایند چربی سوزی شما آغاز خواهد شد. امگا ۳ به واسطه افزایش فعالیت سلولها و چربی سوزی میتواند باعث افزایش سرعت متابولیسم شود. در هر دو دسته بندی مربوط به امگا ۳ و ال کارنیتین بهترین روش مصرف هر کدام در وبسایت بادی من به صورت کامل شرح داده شده است.
تهیه و تنظیم مطلب توسط تیم تولید محتوای بادیمن، استفاده از مطالب بدون ذکر منبع ( بادیمن ) و به منظور مقاصد تجاری پیگرد قانونی دارد.
Sources
Wall, B., Stephens, F., Constantin-Teodosiu, D., Marmuthu, K., Macdonald, I., Greenhaff, P. Chronic Oral Ingestion of L-Carnitine and Carbohydrate Increases Muscle Carnitine Content and Alters Muscle Fuel Metabolism During Exercise in Humans. The Journal of Physiology. 2011. 589, 963-973.
Pekala, J., Patkowska-Sokola, B., et al. L-Carnitine—Metabolic Functions and Meaning in Humans Life. Current Drug Metabolism. May 2011. Published Ahead of Print.
Sahlin, Kent. Boosting Fat Burning with Carnitine: An Old Friend Comes Out From the Shadow. The Journal of Physiology. 2011. 589(7), 1509-1510.
Malaguernera, M., Bella, R., et al. Acetyl-L-Carnitine Reduces Depression and Improves Quality of Life in Patients with Minimal Hepatic Encephalopathy. Scandinavian Journal of Gastroenterology. June 2011. 46(6), 750-759.